Egy évvel ezelőtt, egy szombati este írtam meg az első, félénk bejegyzésemet. Valentin napra készítettem házi bonbonokat, Orsi, Rebaba segítségével. Aztán elkeveredtem Trinityhez és Milliehez, elkezdtem felvilágosodni a különlegesebb konyhai hozzávalókból. Megtaláltam Ottist, akinél mindig lehetett valami gyorsra és finomra lelni. Állandósultam Limaránál, aki még a boltoskisasszonyokat sikítoztató agymenéseimben is partner volt. Halloween körül kukkantottam be először Tinkmara amerikai oldalára, ahol nem elsősorban gasztro, de komoly társasági élet van- ott is ragadtam.:)  A gasztrobloggerek között keresgélvén Ízbolygó, Grenadine, Max, Fűszeres Eszter, Duende és Jade konyhájába is eljutottam. Maimoni családi történetein nevettem éjszakákon keresztül, míg visszaolvastam a teljes naplóját.

A gasztobloggerség elsősorban talán a receptekről szólna. Nekem nem csak erről szólt ez az egy év, hanem nagyon sok új emberről, családról, akiknek az életébe, gondolkodásába bepillantást nyerhettem.
A szemetekre láttára tanulok főzni, sütni, ti segítetek az ötleteim megvalósításában a konyhában, és valahogyan beférkőztetek a konyhán kívüli életembe is. A családom, a barátaim név szerint ismernek titeket, a családotokat.
Köszönöm szépen!