Egyszerű kelttészta vaníliás pudinggal töltve. Sokáig kelesztettem és belekanalaztam a mélyedésekbe a pudingot, aztán 150-180 fokon 25-30 percig sütöttem.
Miután Limaránál láttam Terike formázásáit, gondoltam én is elkezdem piciben: készült masni, pápaszem, csiga.
Eredetileg egy olyan péksütit akartam rekonstruálni, amit anno még a Kaiser’s pékségekben lehetett kapni. Esküdni mernék rá, hogy pápaszem volt a neve, vaníliapudinggal, szórócukorral és én mindig olyat kértem… :) de nem találtam az interneten semmit erről.
25 dkg lisztből dagasztottam, 6 darab péksüti lett belőle, közepes méretűek. Folpackba csomagolva 4 napig bírták.
Nagyon guszta!
Már egy ideje probalok neked megjegyzést írni de soha nem tudtam elküldeni, nem engedt a z oldal.Remélem most sikerül…
Szia! Igen, sajnos a skin nem szerette a kommenteket minden igyekezetem ellenére sem, ezért cseréltem ki egy másikra. :)
Köszönöm, hogy itt voltál! :)
Nekem is ez volt a gondom Ottis. De jó most.
Nagyon finit sütöttél. :)
Ezt én is szeretném!! Most én viszek tőled ötletet-köszi, nagyon guszta!!!
Örülök, hogy kaptam egy részt nemrég,
lágy volt, mint te, s édes, mint az élet,
íze számban, nézve most e képet,
és valóság szívemben az emlék.