Megújultam…. ! Átláthatóbb, könnyebben kereshető lett az oldal és a blogspot fejlesztéseinek hála a külcsín is csak egy óra munkája volt, a régebbi keresgélésekkel, kódátírásokkal ellentétben. 

Offline is történt némi változás. Egyetemre járok, végre újra tanulhatok, nagyon élvezem. Megint elköltöztem, (ilyen ez az albérlő-lét!)jelenleg két pasassal osztom meg a lakást. 


Az utóbbi hetekben már láthattatok publikált és eltűnt postokat. Vizsgaidőszak lévén éjszakánként írtam, alakítgattam a lapot és mentés helyett néha a közzétételre kattintottam, túl nagy és túl narancssárga gomb. Bocsi ;)

Végre sikerült kialakítanom azt a blogot, amit a kezdetek óta szerettem volna. Mert sok ínyenc-gasztroblog van, ahol egzotikus hozzávalókból különleges ételeket varázsolnak. Sok olyan oldal van, ami segít a hétköznapi sütés-főzést színessé tenni, ihletni. Én olyan blogot akartam, ami kifejezetten konyhakezdők számára íródik.  Tőlem ez a hiteles, hisz én is itt tanulok előttetek, veletek sütni és főzni. Ezért jött létre az alapreceptek kategória: itt tervezem felsorakoztatni azokat az írásokat, amelyek a tanulás elején nélkülözhetetlenek.

Több írással jelentkezem majd mint eddig és talán színesebbekkel is: több lesz az ego-post, több lesz rólunk a bejegyzésekben. A szőrösebb pasasról, Chuckról és a kevésbé szőrösről, Lesiről. Utóbbinak van birtokában a tökéletes bundáskenyér receptje, zseniálisak a melegszendvicsei és ő teszteli a receptjeimet.

Több írással, innen, a konyhaajtóból. Laptoppal az ágyban, könyvekkel a kézben, félig a munkahelyen, félig tanulva tervezem a recepteket és osztom meg veletek.

Üdv újra nálam! : )