Minden évben elfelejtem, de idén legalább következetesen rosszul emlékeztem. ;) A biztonság kedvéért gondoltam lecsekkolom, nehogy mégse holnap legyen…. hát még jó… 6 évvel ezelőtt, február 7-én indult a blog! És most már megpróbálom megjegyezni a szülinapját :)

Hol többet, hol kevesebbet írtam ezekben az években, de mindig itt volt nekem, amikor kellett egy kis kreatív csücsök az életembe. Az elmúlt hat évben mondhatni megtanultam főzni, jelenleg épp az ötödik konyhámat használom, továbbra sem vagyok házas: maradtam albérletes. Még mindig imádom a családomat és a barátokat etetni, egyelőre nem úgy tűnik, hogy unnák.. ;)

Ahogy ez nálam törvényszerű, mindig (legalább!) kétszer annyi tervem van, mint időm és energiám. Ez alapján egy biztos, továbbra is keresgélni fogom az életem, a munkám és a hobbik egyensúlyát és mindeközben készül majd még néhány kotnyeleskedő jegyzet a konyhaajtóból.

Köszönöm azoknak, akik még így is kitartanak a blog mellett, követnek Facebookon, olvasgatják a recepteket, talán el is készítenek belőle ezt-azt és külön köszönet azoknak, akik alkalomadtán vissza is jeleznek nekem: szívmelengető érzés. Köszönöm! :)