Vasárnap este ölbe kaptunk egy-egy meleg kistálat és kikanalaztuk a forró, csokoládés, omlós tésztát. huhh.:)
Choco – pots
A recept:
Elkészítési idő: 25 perc
Hozzávalók:
12,5 dkg vaj
12,5 dkg csokoládé
3 tojás
3 ek. liszt
15 dkg cukor

4 adag

A sütőt 200 fokra bekapcsoljuk, 4 tűzálló tálat kivajazunk.
Micróban két perc, közepes fokozaton összeolvasztjuk a csokit és a vajat.
A tojást és a cukrot kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet majd a csokis egyveleget.
A tálakba töltjük és mehet a sütőbe vagy 15-20 percre. A cél, hogy a teteje megrepedezzen, belül lágy maradjon.

Az előírt 10 perc elég kevés, nyers marad a tészta a közepén.