Bárki által könnyen elkészíthető és biztos siker ez az étel. Azoknak is remek, akik a száraz húsokat annyira nem kedvelik: a sok ráborított gyümölcs levében párolódik meg a hús, egyáltalán nem tud kiszáradni! :)
Csak ráadás, hogy körülbelül 10-15 percnyi munka van vele, utána ott lehet hagyni a sütő környékét is…

Hozzávalók: (6 személyre)
2 egész filézett csirkemell
2-3 marék cseresznye
5 db őszibarack
(vagy bármilyen más gyümölcs, ami akad: meggy, szőlő, szilva, ananász, alma, körte..)

A csirkemellet felszeleteljük csíkokra és olajozott tepsibe tesszük. Kicsit átforgatva besózzuk őket, hogy mindenhova kerüljön. 150-180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 20 percre.
A cseresznyét kimagozzuk, a barackot felkockázzuk, majd ha letelt 20 perc, beterítjük a hússzeleteket a gyümölccsel és még 20 percig sütjük, amíg szép színt kapnak a csirkemellcsíkok, esetleg le is lehet takarni egy alufóliával.

költség: kb. 2000 forint, munkaidő: 15 perc, elkészülési idő: 50 perc

Barna rizzsel és baráti társasággal fogyasztva kiváló vacsora :)