Olvasnál valami neked valót, reklámok és bugyuta horoszkópok nélkül? Szeretnél valódi gondolatokat látni fizetett cikkek helyett? Jól jönne valami olvasnivaló, ami nagyon Y-generáció?

Gyere és nézd meg a Húszon túl oldalát!

Négyen, barátnők összefogtunk 2016 nyarán és elindítottunk egy Facebook oldalt. Hogy mi az érdekes bennünk? Mind a négyen magyarok vagyunk, itt nőttünk fel, de most három-négy országban élünk. Egészen máshogy alakult az életünk. Sok mindenben egyetértünk, de nagyon eltérő utakon jutunk el oda.

Mindannyian elmúltunk húszévesek és több, mint fél év munkáját áttekintve, azt mondhatom, hogy nagyon tipikusan Y-generációs az életünk. Kikoptak a nyelvek, országok, végzettségek jelentette határok: több nyelven élünk, országok között költözünk és folyton tanulunk, most sem félünk egy új szakmába belekezdeni. Ilyen az élet most húszon túl.

Minden héten egy témáról írunk, megkötések nélkül. Péntekenként valaki bedob egy random témát, ami éppen foglalkoztatja, aktuális. Saját fotóinkkal illusztráljuk az egészet. Hát mit mondhatnék még? Részünkről igazi szerelemgyerek ez a projekt.

Imádok a lányokkal együtt gondolkodni, látni, hogy egy-egy témának mennyi vetülete van – nagyon sokat tanulok tőlük. Pont azoktól az emberektől, akikről azt hittem, már mindent tudok, hiszen ezer éve ismerjük egymást. :)

Időközben elkészítettük a saját weboldalunkat, itt megtalálod a Húszon túl blog minden írását!

Ízelítőnek következzen itt a múlt heti írásom. Ha tetszett, akkor csekkold le Zsuzsi kontinensváltását és kultúrsokkjait, Vica karrierért történő ingázását és Dóri újabb és újabb országban tett kalandjait!