Talán még korainak tűnik karácsonyra készülődni, hiszen még hat hét van vissza, a tél se kezdődött el igazán! De ki ne szeretne készülődni, hangolódni a közösen töltött napokra? Apró ajándékokat tervezgetni a szeretteinknek? Adventi naptárat nyitogatni?

Így viszont azoknak, akiktől az ajándékötletek, közös készülődésről szóló programok és saját készítésű adventi naptárak jönnek, már pont itt az idő, hogy elkezdjék az ötletgyűjtést, ajándékkészítést.

Nagyon sok könnyen, gazdaságosan és gyorsan megvalósítható lehetőséget gyűjtöttem össze, szeretném ezeket megosztani veletek a blog facebook oldalán idén is. Ott egyszerűbb naponta elkalauzolni titeket egy-két érdekes oldalra, úgy, hogy az eredeti forrást láthatjátok. Számomra is irreális lenne naponta legyártani egy adventi naptárat, saját fotókat mutatni és így az igazi ötletgazda jogai sem sérülnek. :)

Persze, megmutatom majd a saját készülődésünk momentumait is – az adventi koszorúnkat egy éve kezdtem el, idén talán sikerül befejezni… A példámból okulva igyekeztem olyan ötleteket felsorakoztatni, amelyek elkészítése belefér akkor is az időbe, ha dolgoztok, gyereket neveltek, tanultok, vizsgáztok vagy háztartást vezettek (egyszerre ;). Decemberig az adventi időszakhoz hozok tippeket, utána pedig belevágunk a közepébe és jöhetnek a saját készítésű ajándéktervek, gasztroajándék ötletek, továbbra is a fentiek mentén, csak megvalósíthatóan. :)

Várlak titeket szeretettel, hangolódjunk a tél pozitív oldalára, készülődjünk közösen! :)